تبلیغات
آمگا گلوبال - اجزای اصلی کرم های EGA
محصولات آمگا گلوبال
اجزای اصلی کرم های EGA
نوشته شده توسط سارا امیدوار در ساعت 06:55 ب.ظ

EGA ™ TRUE
کاملا طبیعی


EGA ™ محصولات مراقبت از پوست واقعی با از فناوری های فیوژن AMized اختصاصی Amega جهانی نه تنها انرژی ™ (AFT ™) ، اما آنها نیز Ecocert ® گواهی به عنوان لوازم آرایشی طبیعی و ارگانیک است.
همه محصولات 100 ٪ طبیعی و حاوی حداقل 95 درصد مواد تشکیل دهنده را از منشا طبیعی است.

علاوه بر این ، EGA محصولات واقعی پایبند به استانداردهای سختگیرانه است که کمک به حمایت و احترام به محیط زیست در سراسر فرمولاسیون و فرآیند تولید. اکنون که زیبایی درست است!


اطلاعات مربوط به عناصر فعال در

عصاره آلوئه ورا تا تسکین دهنده ، مرطوب کننده ، تصفیه و خواص احیا کننده است. همچنین برای توانایی خود را به پوست هیدرات شناخته می شود ، حذف سلولهای مرده پوست و تحریک سنتز کلاژن و الاستین معکوس برای کمک به پیر شدن پوست.

آب گل نعنا مرهم از بادرنجبویه (oficinalis ملیسا) ، عضو کشت ارگانیک از خانواده نعناع است مشتق شده است. به عنوان به عنوان قرون وسطی و در اصل از اروپا مورد استفاده قرار می گیرد ، مرهم نعنا دارای اثر تسکین دهنده و تصفیه ، احیا کننده و سفت کردن عضلات تاثیر خواص. این شهر همچنین دارای ارزش های ضدعفونی کننده است.

پودر بامبو به آرامی exfoliates سلول های مرده و ناخالصی های بدون تحریک کننده سطح پوست است. با بهبود بازسازی پوست ، آن ، پوست را نرم و صاف و نرمتر است. دانه های زیبا در این محصول با منشا طبیعی است.

عصاره راش شوت حفظ قابلیت ارتجاعی پوست ، حفظ سطح هیدراتاسیون ، اکسیژن بافت ها را بهبود می بخشد و کمک می کند تا برای جلوگیری از فرمول چین و چروک است. این عصاره می آید از بافت جوان درختان راش است.

آب Cornflower گل دارای یک اثر طراوت و روشن در رنگ است . برای تسکین دهنده خستگی چشمها و صورت پف آلود موثر است. این نیز به خوبی شناخته شده به عنوان یک لوسیون پاک کننده ، مناسب برای پررنگ پوست.

کتان عصاره گل می آید از کتان ارگانیک کشت شده در کوه های آلپ سوئیس است . در آزمون به روش In vitro نشان داده اند این عصاره می تواند به کاهش التهاب کراتینوسیت ، سلول ها است که از لایه بیرونی پوست کمک کند. کتان همچنین گفت که به آنتی اکسیدان ، خواص آرام بخش و تسکین دهنده است.

عصاره جلبک دریایی طلایی (Ochroleuca جلبک کلاه گرزی و پهن) می آید از جلبک دریایی است. لیپیدها در این عصاره نشان داده شده است برای افزایش حفاظت از آسیب های نور خورشید و افزایش سطح رطوبت در پوست. این به نوبه خود ، منجر به نرم و صاف ، پوست انعطاف پذیر است.

روغن جوجوبا است که شناخته شده می شود شبیه به سبوم ، خود منابع طبیعی بدن برای محافظت است. این کمک می کند تا به تنظیم پوست پس از آن نمی شود بیش از حد چرب یا خیلی خشک است. بسیار عالی به عنوان یک مرطوب کننده ، روغن جوجوبا نشان داده شده است که برای کمک به روند ضد پیری است.

عصاره پوست درخت کاج دریایی ، یک عصاره طبیعی است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد کمک می کند است. همچنین نشان داده است در حفظ رطوبت پوست و قابلیت ارتجاعی مفید باشد.

آب گل شکوفه نارنجی ایجاد شده است با استفاده از تقطیر با بخار از شکوفه های نارنجی. این آب گل آلی تولید یک عطر شیرین است و به طور سنتی استفاده می شود برطرف کننده استرس طبیعی معطر. این نیز شناخته شده اند که توانایی ، کشیدگی طبیعی عضلات ، رنگ طبیعی پوست.

نعناع تازه اسانس ، روشن و پوست را تزکیه و پاک است . همچنین کمک می کند تا برای تغذیه پوستهای تیره و بهم فشرده و پوست تعادل است که روغنی است. به عنوان یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی در حال استفاده ، آن را حاوی منتول ، یک عنصر شناخته شده برای پوست خوب است.

پودر برنج به عنوان exfoliant ، از بین بردن ناخالصی ها و سلولهای مرده را از سطح پوست عمل می کند. از برنج ارگانیک کشت ، آن را نیز اکسیژناسیون پوست را تحریک و گردش مالی همراه است.

کنجد روغن دانه کمک می کند تا وضعیت پوست با خواص بازسازی است. ارگانیک کشت شده ، روغن دارای یک توانایی منحصر به فرد برای نرم کردن پوست و رطوبت را نگه دارید ، کمک به پوست حفظ هیدراسیون. اسید های چرب از گیاه Sesamum indicum ، به خصوص لینولئیک و اولئیک اسید ، کار برای محافظت از پوست است.

کره شیا است که یکی از بهترین مرطوب کننده ها در جهان ، و همچنین داشتن ویتامین A و E خواص شناخته شده است. مرطوب کننده ها در کره شیا از همان نوع مرطوب کننده موجود در غدد سباسه پوست است. این کمک می کند تا پیری پوست تاخیر و فضیلت احیا کننده نیز هست.

سدیم PCA جذب و دارای رطوبت در پوست است . همچنین به عنوان humectant شناخته می شود ، سدیم PCA حاوی آنتی اکسیدان است که می تواند پوست را از رادیکال های آزاد محافظت می.

اسپانیایی سیج نفت ضروری است برای احیا کننده آن توصیه می شود ، نرم کننده و سفت کردن عضلات تاثیر خواص است . سیج همچنین برای طبیعی خود خواص ضد باکتری و دئودورانت ، و همچنین به عنوان آنتی اکسیدان و قابض شناخته شده است.

Squalane است از روغن زیتون گرفته شده به عنوان یک نرم کننده طبیعی است یکی از اجزای اصلی پوست انسان است. این کمک می کند تا به جلوگیری از افت رطوبت و بازیابی suppleness و انعطاف پذیری پوست می شود.

روغن بادام شیرین حاوی برخی از ویتامینها ضروری است که کمک کند تا پوست را نرم و انعطاف پذیر است . این به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای هر نوع پوستی ، و همچنین به عنوان غیر - چرب به رسمیت شناخته شده است.

کهربای اصل پودر به پوست جذب مواد مغذی به طور موثرتری کمک می کند و زنده درخشندگی پوست برای ترویج یک رنگ سالم. کهربای اصل انرژی زا ، سنگ جواهر نیمه قیمتی است که گفت : به توانایی برای reharmonize انرژی بدن است.

جادوگر آب گل درخت فندق است بسیار عالی برای پوست چرب و ایجاد شده است با استفاده از تقطیر با بخار از شاخه و برگ witch hazel می شود. این تونر طبیعی است می دهد و پوست را تقویت حفاظت از سرزندگی به همراه ضد پیری است. ارگانیک گواهی شده ، شما همچنین می خواهید قابض و خواص مواد ضد عفونی کننده آن لذت ببرید.

مواد اولیه دیگر

صمغ اقاقیا سنگال و هیدرولیز آدامس Rhizobian به شکل یک ماتریس محافظ روی پوست که retracts به سرعت پس از خشک کردن و کاهش اثر فوری خط می دهد. این اثر سفت منجر به کاهش قابل رویت در عمق چین و چروک ، که به پوست ظاهری جوانتر و صافتر است.

آلفا Glucan Oligosaccharide تا به توانایی های الزام آور در آب می باشد و همچنین به عنوان یک عامل تسکین دهنده یا نرم شدن بر روی پوست استفاده می شود. این عنصر پیش زیستی نیز استفاده می شود برای کمک به تعادل پوست و افزایش توانایی خود برای دفاع از خود از باکتری های بد در در حالی که در همان زمان ترویج باکتری های خوب و یا سالم است.

نارگیل بتائین عامل پاک کننده ملایم است که مشتق شده از روغن نارگیل است که حل شده را تشکیل می دهند و ناخالصی های دیگر بدون آسیب رساندن به پوست است. نه تنها سورفکتانت ملایم ، همچنین دارای emulsifying و مرطوب کننده خواص.

D - آلفا توکوفرول یا طبیعی ویتامین E ، از منابع طبیعی مانند روغن جوانه گندم یا روغن آفتابگردان می آید. دارای خواص آنتی اکسیدان شناخته شده است و برای کمک به کم کردن سرعت روند پیری است. D - آلفا توکوفرول می دهد پوست درخشش خوب و همچنین نقش مهمی در پیشگیری از آسیب UVA و UVB.

گلوکوزید Decyl حل آرایش و ناخالصی ها بدون آسیب رساندن به پوست است . این عامل پاکسازی ملایم ساخته شده از ذرت ، سیب زمینی یا گندم خفیف ، سورفاکتانت غیر یونی با ظرفیت عالی کف و پوست قابلیت متعادل است.

Cocoyl دی سدیم گلوتامات و سدیم گلوتامات Cocoyl بسیار ملایم عامل پاکسازی از اسیدهای آمینه و نارگیل است. این پاک کننده بسیار عالی است ، حتی در آب سخت ، برگ و پوست احساس نرم و moisturized.

Xylitol humectant استفاده می شود برای کمک به پوست در حفظ رطوبت طبیعی خود و به طور طبیعی در انواع توت ها ، جو و قارچ یافت می شده است. نیز شناخته شده برای افزایش سطح اسید هیالورونیک در نظر گرفته شده است که روان کننده طبیعی و کمک در تولید کلاژن است. Xylitol نیز کمک می کند تا در بهبود عملکرد سد پوست و تحریک سنتز سرامیدها ، ترکیب طبیعی مرطوب است.



»
--» باکلیک روی آیکون می توانید در کلوب به اشتراک بگذارید ارسال به 100 درجه کلوب دات کام